Módní trendy 2015, šperky a bižuterie


Nevíte co si koupit na sebe? Jakými šperky a bižuterií se ozdobit? A hlavně si přejete být letošní rok 2015 trendy? Podívejte se na pár kousků vybraných módních návrhářů a inspirujte se.



Opět masivní zlatá bižuterie, dominantní výrazné přívěsky, květinové vzory či retro módní doplňky. To a mnoho dalšího bude trendy letošní rok. Diktát módních přehlídek je neúprosný. Vybrali jsme pro Vás bižuterii, která se bude nosit na jaře a v létě 2015. Stačí si vybrat zde.
Valentino a jeho Velká výprava
Návrháři módního domu Valentino se pro jaro 2015 inspirovali tradičními výpravami po Evropě v 18. stol., kterých se účastnili mladí šlechtici, které bylo třeba připravit na jejich budoucí zaměstnání. Tyto cesty se nazývaly Grand Tour a mladí muži z vyšších společenských tříd, se na nich vzdělávali, seznamovali s cizími kulturami a společně diskutovali o filozofii a umění. Proto v této kolekci nalezneme prvky tradičních evropských krojů, barokní květiny, tuniky či dlouhé splývavé dekorativní šaty.


Foto: Style.com

Pokud se rozhodnete oblékat se po vzoru kolekce Valentina, nemusíte tentokrát utrácet za módní doplňky a bižuterii. Stačí počkat, až po zimě rozkvetou první květinky a vetkat si je do vlasů nebo si vyrobit prstýnky z pampelišek. Doufejte jen, že v záplavě golfových trávníků, nějaký takový „plevel” najdete.

 Foto: Style.com

Zase to zlato
Nestárnoucí Jean Paul Gaultier rozhodně nepatří do starého železa. Tento francouzský módní návrhář se proslavil provokativní avantgardní tvorbou a také výběrem modelek. Na jeho přehlídkách můžeme vidět ženy a dívky různé postavy i věku. Pro Gaultiera je každá jedinečná žena krásná, proto na jeho přehlídkách uvidíme cokoli, jen ne průměrnost. K jeho nejznámějším kouskům patří např. slavná špičatá podprsenka Madonny.

Tématem jeho kolekce pro rok 2015 byl svatební den. Špatná zpráva pro příznivce stříbra ale bude, že zlatá barva bude opět letošní rok trendy.


  Foto: Style.com

Masivní zlaté šperky a bižuterie se objevovala nejen v kolekcích návrháře Gaultiera.


 Foto: Style.com

Hvězdná kolekce Tommyho Hilfingera
Hvězdný rock 60. a 70. let je oblíbený hudební styl módního návrháře Hilfingera. Není proto překvapením, že se stal předlohou pro jeho novou kolekci pro rok 2015. Návrhář dokázal udělat z přehlídky zábavnou show plnou barev a třpytivých hvězd.  

Foto: global.tommy.com

Sáhněte do skříně pro barevné retro triko a ozdobte se zlatou bižuterií. A pokud se budete chtít ještě více přiblížit hvězdné atmosféře kolekce návrháře Tommyho Hilfingera, můžete si třpytivě potetovat tělo. A hvězdy budou rozhodně trendy motivem.


Foto: global.tommy.com


Zdroj:
style.com
valentino.com/experience/us/news/ready-to-wear-springsummer-2015-collection/
global.tommy.com/int/en/collections/start/20

0 komentářů:

Okomentovat